Ochi

Trusa de fard de la Ruby Rose – o inovatie in lumea femeilor

Ce reprezinta machiajul in lumea femeilor si cum va puteti impresiona partenerul cu un machiaj superb si usor de realizat veti intalni in urmatorul articol. Trusa de fard de la Ruby Rose va da posibilitatea unui machiaj lejer si foarte simplu de realizat. Machiajul ochilor poate impresiona nu numai in mod pozitiv ci si in mod negativ daca nu este aplicat corect. In ceea ce urmeaza vom descoperi impreuna beneficiile trusei de fard Ruby Rose si cum se aplica corect aceasta.

 

MACHIAJUL OCHILOR

Un machiaj al ochilor este eficient intr-o zi in care iti doresti sa arati bine, sa atragi priviri si sa te simti increzatoare. Fardul este considerat cel mai usor machiaj aplicat in zona pleoapelor, dar pana si cele mai profesioniste femei in materie de machiaj pot sa dea gres. Exista numeroase produse in comert ce fac parte din categoria „machiaj” dar nu toate sunt eficiente si potrivite pentru dumneavoastra. Va recomand sa alegeti produsul care vi se potriveste si aici nu vorbesc despre culori ci despre formule.

 

LUMEA CULORILOR RUBY ROSE

Nu stiu ce trusa de fard vi se potriveste dumneavoastra dar eu va recomand cu incredere sa incercati trusa de fard de la Ruby Rose. Aceasta se regaseste in trei variante eficiente:

 

trusa fardAceasta prima varianta ne ofera 36 de nuante fard de pleoape, cu oglinzi incorporate si doua aplicatoare duble. Este disponibila in doua variante de culori sidefate si intense.

trusa fardO a doua varianta este intalnita sub forma a 54 de nuante si a doua aplicatoare oferind un machiaj rezistent si demn de invidiat.

 

trusa fardO a treia trusa de fard de la Ruby Rose este cea in varianta cu 48 de nuante care te vor face sa te simti increzatoare. Aceasta trusa de fard contine doua aplicatoare impreuna cu oglinzi incorporate.

 

APLICAREA CORECTA A FARDULUI DE PLEOAPE

Nu este de ajuns sa ai o trusa de fard profesionista. Pentru a avea un efect pozitiv asupra partii masculine in urma aplicarii machiajului trebuie sa o faci corect! Va voi prezenta niste lucruri esentiale cand vine vorba de aplicarea fardului de pleoape.

Cand incerci sa iti faci umbra ochilor trebuie sa ai in vedere cele  doua aspecte importante:

  1. Aplicati culoarea mai inchisa la colturile exterioare ale ochilor pentru a da o impresie naturala de profunzime.
  2. Indiferent cate culori gasiti intr-o trusa de fard, acestea sunt impartite in: culori luminoase, intermediare si intunecate. Trebuie sa alegeti cu grija culorile pentru pleoape si umbrele pentru ochi. Un machiaj care arata superb este si corect realizat.

 

Culorile deschise:trusa de fard

Culorile deschise lumineaza ochii, aplicate pe intreaga pleoapa cu un varf gros sau cu o perie.

 

Culorile intermediare:trusa de fard

Amestecati culoarea intermediara cu cea deschisa care lucreaza din colturile exterioare ale ochilor spre interior. Colturile exterioare ale ochilor tind sa se ”indoaie” odata cu inaintarea in varsta, iar pentru a avea un aspect tineresc va recomand sa aplicati mai multa culoare in aceste colturi exterioare amstecand cu grija culoarea pentru a se observa marginile dintre nuante. De asemenea colturile interioare au nevoie si ele de o culoare, dar de data aceasta de una usoara. Acest lucru este foarte important deoarece aplicarea culorii in aceasta zona prea intens va poate face sa aratati inestetic.

 

Culorile inchise:trusa de fard

In cele din urma aplicati o culoare inchisa de-a lungul liniilor genelor inferioare si superioare aplicand din nou mai multa culoare in colturile exterioare si mai putina in colturile interioare.

Revenind la trusa de fard Ruby Rose va pot spune ca aceasta contine de la cele mai vii pana la cele mai subtile culori, ce da siguranta unui machiaj de calitate in functie de ocazie.

 

Caracteristicile trusei de fard Ruby Rose

Ca orice alta trusa de fard si aceasta prezentata mai sus are diferite caracteristici:

  • 36/48/54 culori sidefate si mate
  • Culorile sunt rezistente in fata intemperiilor vremii
  • Fardurile au o textura fina
  • Contine toate culorile necesare pentru realizarea unui machiaj elegant si superb
  • Culorile rezista o zi intreaga

 

Sper ca v-am ajutat sa aflati daca trusa de fard Ruby Rose vi se potriveste. Daca sunteti convinsi de calitatea acesteia, recomand cu incredere achizitionarea ei! Fii frumoasa si increzatoare cu trusa de fard Ruby Rose. Pentru a-ti completa lista de machiaj recomand si pudra minerala Benecos

Comments

comments

Leave a Comment