Ten

Salicylic Acid 2% Roll On – Acid Salicilic

Salicylic Acid 2% Roll OnSalicylic Acid 2% Roll On este un produs ce are la baza Acidul Salicilic, fiind destinat tenului care este atacat de acneea ce conduce la aparitia unor simptome ce ofera pielii un aspect inestetic, neplacut. Se pare ca produsul promite multe, motiv pentru care acest articol va fi destinat descoperirii a ceea ce se numeste Salicylic Acid 2% Roll On.

Ce este si ce contine Salicylic Acid 2% Roll On?

Salicylic Acid 2% Roll On este o substanta regasita sub forma de roleta, care odata aplicata pe suprafata pielii, combate efectele acneei ce provoaca atat de multa neplacere in randul celor ce se confrunta cu ea.

Eficienta acestui produs creste datorita proprietatilor sale antimicrobiene, dar si a compozitiei sale ce include 2% acid salicylic, acidul cobidial si uleiul de Tea Tree alaturi de Lavanda , toate  acestea asigurand o sustinere  dermatologica  perfecta.

Dupa cum am descoperit, in timpul documentarii cu privire la produsul in cauza, Salicylic Acid 2% Roll On ajuta pielea in procesul de cicatrizare. Astfel, compozitiei i se adauga Camfor, ulei de Menta, L-Arginina, L-Lizina si ulei de Limnanthes alba, ce ajuta in actiunea enuntata anterior.

 

Care sunt beneficiile utilizarii produsului Salicylic Acid 2% Roll On?

Salicylic Acid 2% Roll On intervine prin indepartarea celulelor epidermului ce sunt devitalizate. De asemenea, produsul are un rol benefic eliminand impuritatile, dar si excesul de sebum de la nivelul pielii, odata cu acestea reusind sa readuca flora cutanata la proportiile sale normale.

Totodata Salicylic Acid 2% Roll On alina pielea prin reducerea inflamatiei si hidratarea acesteia. In acelasi timp, reduce cantitatea de stres oxidativ si mancarimile de la nivelul epidermei.

Dupa cum am mentionat  cateva randuri mai sus, Salicylic Acid 2% Roll On devine un remediu in ceea ce priveste reducerea cantitatii de puncte negre, dar si albe aparute ca o consecinta alaturi de urmele lasate de acnee.

 

Ce presupune utilizarea Salicylic Acid 2% Roll On?

Salicylic Acid 2% Roll On se utilizeaza de doua ori pe zi, atat dimineata cat si seara. Este foarte important ca acesta sa fie aplicat pe pielea curata si uscata, asteptandu-se cateva momente ca  pielea sa absoarba substanta inainte de a fi acoperita.

Totodata, avand in compozitia sa acid salicilic, se recomanda evitarea expunerii la soare, chiar si dupa ce produsul nu a mai fost aplicat pe piele.

In situatiile in care pielea este exfoliata sau deshidratata in mod excesiv, utilizarea produsului se va face o singura data pe zi sau chiar la doua zile.

Bineinteles ca reactiile atat pozitive cat si negative pot aparea in functie de organismul fiecaruia dintre noi, acestea fiind sustinute de sanatatea fiecaruia, de stilul de viata si nu numai.

 

Finalitatea in ceea ce priveste produsul Salicylic Acid 2% Roll On

Ei bine, nu am intalnit parerile unor consumatori in acest proces de analiza si documentare cu privire la Salicylic Acid 2% Roll On, insa dupa cum am mai mentionat si in alte situatii, nu putem sa ne pronuntam pana ce nu incercam pe propria piele eficienta sau ineficienta unui produs. Asadar, alegeti in functie de propriul organism, pentru ca doar voi stiti ce este mai bine pentru corpul dumneavoastra.

 

Comments

comments

Leave a Comment