Sanatate

Macushield – ai grija de vederea ta cu Macushield si Macushield Gold

Ochii sunt si vor fi mereu “aurul” organismului nostru, cu ei observam si analizam cele mai importante aspecte din viata noastra. Din pacate nu ne ingrijim mereu de acestia sfarsind astfel ca vederea noastra sa aiba nevoie de tratamente sau de lentile care ne vor ajuta sa ne “clarificam” viata. Nu constientizam cat de important este globul ocular doar atunci cand vederea noastra nu ne mai ajuta sa observam lucrurile si detaliile acestora, incepand sa prezinte diferite afectiuni.

   

CE ESTE DEGENERESCENTA MACULARA

Degenerescenta maculara este o afectiune a globului ocular redata de inaintarea in varsta si care afecteaza zona de maxima vizibilitate a retinei, macula. Aceasta afectiune nu este dureroasa si nu duce tot timpul la pierdera vederii dar este invalidanta deoarece persoanele care sufera de aceasta nu mai poate citi, privi fotografii sau persoane in locul acestora aparand o pata neagra sau gri. In unele cazuri aceasta boala actioneaza lent, atat de lent incat persoana afectata nu isi da seama de pierderea treptata a vederii. Boala nu apare mereu la ambii ochi, dar formele grave pot afecta vedera acestora in acelasi timp.

 

CAUZELE APARITIEI DEGENERESCENDENTEI MACULARE

Cauzele aparitiei acestei boli nu sunt cunoscute dar poate fi afectata de cele mai multe ori de inaintarea in varsta, obezitatea, fumatul, sexul (femeile sunt mult mai predispuse la aceasta afectiune), rasa (persoanele de rasa alba sunt mai afectate) si descendentele familiale.

 

SEMNELE APARITIEI BOLII

Este destul de important ca dupa inaintarea in varsta, controalele la o clinica de oftalmologie specializata sa fie regulate. Pintre primele semene ale aparitie bolii face parte incetosarea vederii, tulburari ale vederii centrale, iar liniile drepte sunt percepute strambe.

 

CONSECINTELE PIERDERII VEDERII

Consecintele la care sunt predispuse persoanele cu probleme de vedere grave pot fi minore sau majore. Imposibilitatea de a face lucruri pe care ti le doresti si simplele ameteli sunt consecinte minore pe langa pierdera locului de munca, diminuarea sigurantei in timpul condusului sau chiar accidente rutiere care sunt definitorii in viata unei persoane.

 

MACUSHIELD, MEDICAMENTUL OCHILOR TAI

macushield macushield gold

Mezo-zeaxantina se afla in centrul maculei unde vederea este cea mai clara, fiind gasita si in macushield, singurul produs care contine aceasta substanta in comparativ cu produsele similare.

Macushieldul este un supliment alimentar in nici un caz un medicament. Acesta a fost testat pe grupuri de oameni si s-a demonstrat ca cei care au consumat acest produs au obtinut o calitate vizuala mult mai buna, totodata diminuand incetosarea cauzata de lumina puternica.

Pigmentul macular se poate reface cu macushield si astfel iti poti recapata vederea. Totodata un alt supliment alimentar va putea imbunatati vederea si mai mult, macushield gold fiind o forma mai complexa a produsului macushield avand vitamine si minerale adaugate. Vitamina E din continutul macushieldului gold protejeaza celulele de stresul oxidativ, iar continutul de zinc ajuta la mentinerea vederii normale.

     

MOD DE UTILIZARE

Suplimentele alimentare cum ar fi macushield si macushield gold nu inlocuiesc un mod de viata sanatos sau o dieta echilibrata si variata. Cei care consuma deja medicamente coagulante sau femeile insarcinate sunt sfatuiti sa consulte medicul deoarece aceste suplimente alimentare pot avea reactii adverse sau pot afecta fatul. Citirea prospectului este recomandata, iar respectarea dozei zilnice este obligatorie. Produsele se pastreaza la temperatura camerei si nu trebuie lasate la indemana copiilor.

 

Pentru o viata cat mai sanatoasa si o vedere cat mai clara recomand consumarea celor doua suplimente alimentare, macushield si macushield gold. Acestea iti pot readuce “lumina” si “claritatea” in viata ta. Ochii sunt cei mai importanti, ai grija de vederea ta consumand cele doua produse.

Comments

comments

Leave a Comment