Sanatate

Calitatile curative ale mierii de salcam crude

Orice tip de miere produs de albinutele cele harnice are beneficiile si calitatiile curative specifice fiecaruia. Mierea de salcam este cea mai gustoasa si mai parfumata miere deoarece aceasta are in compozitia sa cea mai mare cantitate de fructoza. Aceasta este considerata de catre medicii nutritionisti un medicament important pentru nevroze, raceala si astenie cat si un tonic general.

Calitatile curative ale mierii de salcam crude

CE BENEFICII ADUCE CONSUMAREA MIERII DE SALCAM

Diabetul este ameliorat: Numeroase studii aduc la cunostinta faptul ca daca se inlocuieste total zaharul cu mierea de salcam, rata partiala a aparitiei diabetului scade cu 60-70%. In alimentele copiilor si tinerilor este recomandat folosirea mierii de salcam ca unic indulcitor prevenid diabetul juvenile care nu poate fi vindecat prin mijloace actuale.

Ficatul este mai sanatos: Din nou, marea cantitate de fructoza si glucoza realizeaza o absorbtie usoara care revitalizeaza ficatul.

Probleme ale sistemului urinar si ale rinichilor sunt de domeniul trecutului: Se spune ca mierea de salcam are calitati diuretice, ceea ce este dorit in probleme urinare si de rinichi. Aceasta miere are de asemenea o cantitate mica de proteine in comparatie cu alte tipuri de miere. Aveti grija insa. Daca suferiti de infectii bacteriene ale tractului urinar, stati departe de carbohidrati, deoarece majoritatea bacteriilor se hranesc cu acestia!

Bolile pielii dispar: Unii spun ca mierea de salcam imbunatateste timpul de vindecare al ranilor atunci cand este aplicata pe piele. Acestia recomanda diluare mierii inainte de aplicare.

Previne infectiile pulmonare: Se spune de asemenea ca bolile pulmonare pot primi beneficii din partea mierii de salcam.

Un puternic antibiotic natural: Mierea de salcam poate fi utilizata in tratarea infectiilor cu virusi deoarece are in compozitia sa propolis, substanta cu proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale.

Stimuleaza digestia si metabolismul: Mierea influenteaza benefic flora intestinala si nu irita mucoasa aparatului digestiv favorizand totodata si tranzitul intestinal eliminand toxinele din organism.

Trateaza ulcerul: Mierea de salcam cruda stimuleaza dezvoltarea de bacterii benefice ajutand digestia. Ulcerul gastric este cauzat de bacteriile helicobacter, pe care aceasta miere prin continutul sau de bacterii le elimina.

 

Din pacate, nu puteti avea toate beneficiile de la un singur tip de miere. Mierea de salcam are putini parametri antibiotici. S-a stabilit ca aceasta miere se pozitioneaza intre 1 si 2 pe o scara de la 0 la 5 cand vine vorba de  suprimarea cresterii bacteriene.

Recomand cu incredere tratamentul cu mierea de salcam cruda deoarece beneficiile acesteia sunt numeroase si sunt optime pentru organismul nostru. Organismul nostru conteaza! Ajuta-l natural, sanatos si fara efort. Consuma mierea din salcam pentru o viata sanatos de dulce!

Comments

comments

Leave a Comment