Sanatate

Crema cu Vitamina A de la MEBRA

          Cine nu îşi doreşte un ten frumos, hidratat şi lipsit de orice urmă lăsată de acnee ce apar frecvent în viaţa noastră? Se pare că de la o zi la alta, soluţiile pentru astfel de probleme nu întârzie să apară. Astfel, am descoperit o altă variantă de a elimina, pe cât posibil, imperfecţiunile ce nu ne dau pace, şi anume Crema cu Vitamina A de la Mebra.

 

Detalii elementare cu privire la Crema cu Vitamina A de la Mebra

          Crema cu Vitamina A de la Mebra este un produs fabricat în România, un aspect îmbucurător, deoarece cremele produse în ţara noastră au dovedit eficienţă.

          Trebuie să vă prezint care sunt mai exact obiectivele principale pe care şi le propune acest produs. Ei bine, Crema cu Vitamina A de la Mebra vine în ajutorul utilizatorilor în lupta împotriva cearcănelor, a porilor dilataţi, cât şi a coşurilor. Cu toate acestea, cel mai mare efect asupra tenului  şi nu numai, este dat de capacitatea de tratare a pielii uscate.

 

Influenţa Vitaminei A asupra organismului

          Vitamina A este una dintre vitaminele esenţiale pe care organismul nostru le necesită. Aceasta este necesară atât când vine vorba de vedere, cât şi în ceea ce priveşte sistemul imunitar. Căutând să mă informez cu privire la beneficiile pe care le-ar putea aduce prezenţa Vitaminei A în corpul nostru, am descoperit faptul că, pe lângă lupta cu îmbătrânirea prematură pe care o duce, Vitamina A este şi cea mai puternică vitamină anti-canceroasă. Totodată, aceasta ajută şi la regenerarea pielii. În ceea ce priveşte tenul, Vitamina A prezintă efecte  puternice, fiind bună pentru acnee, antipigmentare şi îmbătrânirea prematură, după cum am specificat şi anterior, când am vorbit despre Crema de la Mebra.

 

Crema cu Vitamina A – aspecte, recomandări,  păreri

          Revenind la crema noastră, consider că este necesar să dezvălui ingredientele ce stau la baza obţinerii Cremei cu Vitamina A, pentru a preveni posibile reacţii adverse când vine vorba de consumatori. După cum le regăsim enumerate şi pe site-ul de pe care se poate procura crema, aceasta conţine Vaselinum, Paraffinum, liquidum, Parraffinum Simplum, Cetostearyl alcohol, Cholesterol şi Retinol.

          Crema cu Vitamina A nu lasă un aspect unsuros pielii, ci oferă tenului luminozitate, făcându-l să radieze. Produsul nu  prezintă parfum, coloranţi sau conservanţi, motiv pentru care acesta  poate fi folosit cu încredere.

          Cei care au testat Crema de la Mebra cu Vitamina A şi-au exprimat mulţumirea cu privire la acest produs, utilizarea acesteia reuşind să usuce coşurile nedorite de pe chip.

          Cu toate acestea, utilizarea excesivă a produsului poate produce sensibilitate, resimţită prin usturime în jurul gurii şi, în special, în zona pomeţilor. Soluţia acestei probleme ar fi aceea de a face o pauză în timpul utilizării ei. Se recomandă folosirea Cremei de la Mebra seara, pentru ca efectele să fie vizibile ziua.

          Într-un final, aş putea spune că efectele pot fi văzute mai devreme sau mai târziu, în urma utilizării cremei pe o perioadă mai îndelungată (cum ar fi o lună), însă acestea există. Motiv pentru care recomand Crema cu Vitamina A de la Mebra.

Comments

comments

Leave a Comment