Sanatate

Gheara Diavolului iti ia durerea cu „mana”

Gheara Diavolului sau Harpagophytum procumbens este o planta medicinala cu o actiune benefica asupra organismului uman, avand efect antiinflamator, analgezic si de protectie a functiei hepatice. Numele de „Gheara Diavolului” provine de la fructele neobisnuite acoperite de gheare miniaturale. Intalnim in compozitia plantei compusi precum: iridoide, fitosteroli, flavonoide si harpagozide.

 

GHEARA DIAVOLULUI, MEDICAMENTUL SANATATII TALE

Beneficiile pe care le are planta asupra organismului sunt numeroase, aceasta ajutand la ameliorarea durerii, iar in unele cazuri imbunatatind starea persoanelor care sufera de reumatism. Harpagozida si fitosterolii din compozitia acestei plante sunt cei care produc acest efect, iar medicamentele si cremele care au in compozitia lor gheara diavolului sunt folosite pentru dureri articulare.

Partea cea mai folosita a plantei este radacina care este recoltata la sfarsitul sezonului ploios aceasta avand in compozitia sa: staniu, zinc, magneziu, acid oleanolic, seleniu, luteolina, calciu, crom si aluminiu.

 

GHEARA DEAVOLULUI (DEVILS CLAW)- MEDICAMENTUL SANATATII TALE

ghiara diavolului

Devil’s Claw, este un produs care are in compozita sa extrat din radacina de Harpagophytum Procumbes avand efect pozitiv asupra durerilor de spate, cele menstruale si multe altele.

 

Amelioreaza durerile de spate: Un studiu realizat in Franta si Germania a demonstrat ca aceste capsule din Gheara Diavolului ajuta tratarea durerilor de spate si amelioreaza inflamatiile la nivelul coloanei. Cei care luau deja antiinflamatoare de sinteza au renuntat la ele in urma consumarii acestui produs.

Amelioreaza sau elimina durerile de cap: Efectul analgezic puternic al capsulelor amelioreaza sau elimina cefaleea fara a avea efecte negative in contact cu alte medicamente de sinteza.

Combate durerile menstruale: Betasitosterolul si harpagozida au o puternica actiune antiinflamatoare, sedativa si antispastica, acest produs fiind benefic in combaterea crampelor si durerilor abdominale din perioada menstruala.

Calmeaza durerile de dinti: Chiar daca Gheara Diavolului nu trateaza abcesele dentare si nici cariile, ea ajuta la calmarea durerilor de dinti fiind administrat si ca antiinflamator dupa extractii sau tratamentele stomatologice.

Grabeste vindecarea fracturilor: Timpul de vindecare a traumatismelor osoase si la nivelul articulatiilor scade odata cu consumarea capsulelor din Gheara Diavolului.

Previne si combate balonarea: Capsulele sunt benefice atat pentru tratarea constipatiei cat si pentru combaterea balonarii.

Combate hipertensiunea arteriala: Are efect hipotensor si puternic diuretic avand efecte pozitive impotriva hipertensiunii arteriale ajutand totodata la diminuarea consumarii medicamentelor de sinteza. 

Reduce durerile articulare: Acest medicament imbunatateste mobilitatea articulara, rarind intensitatea si frecventa crizelor reumatice.

 

CONTRAINDICATII

Porsoanele care sufera de ulcer gastric nu le este indicat sa consume aceste capsule din Gheara Diavolului deoarece aceasta sporeste secretia de sucuri acide. Inainte de consumarea produsului este indicat consultarea medicului specialist.

Pentru a avea o viata sanatoasa si fara dureri recomand consumarea produsului Gheara Diavolului, produs care iti ia durerea cu „mana”. Nu iti neglija corpul, acesta este cel mai important. Spune stop durerilor cu Devils Claw!

Comments

comments

Leave a Comment