Sanatate

Gheara Matei – o capsula de sanatate

Cat’s Claw sau Gheara matei este o planta care se gaseste in padurile tropicale din Peru fiind considerata o planta foarte sacra. Se regasesc doua specii de gheara matei: Uncaria tomentosa care este administrata intern ca supliment alimentar pentru numeroase boli si Uncaria guianensis utilizata extern pentru vindecarea ranilor. Compozitia fitochimica a plantei reda efecte terapeutice remarcabile asupra organismului uman. Infatisarea plantei, spinoasa ii da si numele de gheara matei, spinii avand forma unor gheare.

Aceasta planta se regaseste in compozitia suplimentelor alimentare sau a altor medicamente. Suplimentul alimentar, Gheara Matei care poarta si numele plantei este unul din numeroasele comprimate care au in compozitia lor aceasta vita spinoasa.

gheara matei

Produsul are in compozitia sa extract din Uncaria tomentosa, planta folosita pentru uz intern in tratarea bolilor. Pe langa compusii activi care fac parte din acest produs se regasesc si proantocianidinele, alcaloizii oxidolici, polifenolii, glicozidele, sterolii, taninii, sigmasterolu si compesterolul.

 

BENEFICIILE ADUSE ODATA CU CONSUMAREA PRODUSULUI

Efect puternic antioxidant si antiinflamator: Extractul din Gheara Matei are un efect antioxidant in reducerea peroxililor periculosi si a radicalilor superoxizi. Testele de laborator au demonstrat ca efectul antioxidant al Ghearei Matei este mult mai puternic decat a multor extracte de legume, fructe, ceriale sau plante medicinale. Baza multor probleme de sanatate sunt inflamatiile cronice, gheara matei avand un efect antiinflamator ajuta organismul sa fie unul sanataos.

 

Trateaza reumatismul: Datorita efectului antiinflamator pe care il are gheara matei, acest produs se poate folosi pentru repararea articulatiilor, tratarea inflamatiilor cronice si acute, durerile de guta, reumatism, tratarea artritei reumatoide, redarea mobilitatii fizice, intarirea oaselor, ameleorarea durerilor si disconfortul la nivelul incheieturilor. Varsnicii afectati de durerile osoase si reumatisme pot consuma cu incredere Gheara Matei pentru ameliorarea durerilor.

Creste imunitatea si combate cancerul: Gheara matei combate stresul antioxidant, intareste organismul si il protejeaza impotriva infectiilor si a imbolnavirilor. Mai mult, acest supliment alimentar previne diviziunea celulara si distrugerea ADN-ului ajutand la refacerea celulelor afectate de cancer. Ajuta in tratarea cancerului de san, de plamani si a leucemiei in faza terminala.

Imbunatateste sistemul imunitar: Pe langa efectul antiinflamator si antioxidant pe care il are Gheara matei, aceasta protejeaza si imbunatateste sistemul imunitar, protejand organismul de agenti patologici intalniti zilnic in aer, apa si mediul inconjurator.

Proliferarea celulelor tumorale: Gheara matei este folosita in terapiile antitumorale prin capacitatea sa de prevenire a diviziunii celulelor anormale.

 

GHEARA MATEI – MEDICAMENTUL SANATATII TALE

Pe langa beneficiile prezentate mai sus, acest produs actioneaza si in cazul urmatoarelor afectiuni:

  • Anemie, debilitate, depresie, astenie, anemie
  • Infectii virale si bacteriene (infectii in urechi si in gat, SIDA)
  • Astm, bronsita
  • Convalescenta si oboseala cronica
  • Boli de stomac: gastrita, sindromul intestinului permeabil, ulcer, sindromul colonului iritabil, hemoroizi, boala Crohn, paraziti, fistule si dezechilibrul florei intestinale
  • Tumori maligne (toate tipurile de cancer)
  • Guta si reumatism
  • Probleme circulatorii
  • Infectii genito-urinare (candidoza, afectiuni ale prostatei si fibron)
  • Scleroza multipla

 

Recomand consumarea capsulelor din extract de Gheara Matei, deoarece acestea ajuta sistemul imunitar in prevenirea, ameliorarea si tratarea bolilor fie ele acute sau cronice. Pentru o viata fara griji foloseste cu incredere produsul Gheara Matei. Organismul tau se va simti mult mai usurat atunci cand vei consuma aceste comprimate.

Comments

comments

Leave a Comment