Intim

Urinal Akut – pastreaza sanatatea tractului urinar

Infectiile urinale sunt cele mai frecvente boli ale tractului urinar dezvoltate si la barbati dar de cele mai multe ori dezvoltate la femei (40% dintre femei au prezentat de-a lungul vietii infectii ale tractului urinar). Daca sunt neglijate si netratate la timp pot aparea complicatii si pot afecta chiar si rinichii. Multiplicarea germenilor patogeni la nivelul tractului urinar duc la aparitia infectiior cauzate deseori de bacteria Escherichia Coli. Cei care prezinta infectii ale tractului urinar prezinta si simtome cum ar fi : urinari frecvente si dureroase, urina cu miros dezagreabil, durere suprapubiana, urina tulbure. Infectiile la nivelul tractului urinar superior, cum ar fi rinichii si uretrele debuteaza cu frisoane, febra si dureri lombare.

 

Infectiile tractului urinar la femei sunt cauzate deseori de raportul sexual care introduce bacterii in uretra. Factorii care cresc riscul de a avea infectii ale tractului urinar la femei sunt:

 • Viata sexuala si folosirea diafragmei si spermicidelor cresc riscul de aparitie a infectiilor tractului urinar. Un studiu arata ca o femeie poate face infectii ale tractului urinar de trei ori mai mult daca partenerul acesteia foloseste un prezervativ cu spermicid.
 • Infectii ale tractului urinar anterioare
 • Folosirea de produse de igiena care contin deodorant
 • Femeile gravide prezinta un risc mult mai mare la infectii, chiar si la nasteri premature
 • Consumul insufiicent de lichide: consumul mare de lichide ajuta la o urinare mai frecventa si la eliminarea bacteriilor.
 • Femeile aflate la menopauza prezinta un numar mic de estrogen, astfel riscul infectiilor tractului urinar este iminent.

                           

Urmatoarele semene iti pot arata ca prezinti o infectie a tractului urinar:

 • Nevoia de a urina frecvent si urinarea unei cantitati mici de urina
 • Dureri sau arsuri la urinare (disurie)
 • Sensibilitate sau greutate in partea de jos a abdomenului
 • Durere intr-o parte sau in spate sub cutia toracica
 • Urina tulbure sau urat mirositoare
 • Greata, varsaturi, frisoane si febra

           

CUM TRATEZI PROBLEMELE LA NIVELUL TRACTULUI URINAR

urinal akut

Odata pus diagnosticul, se vor administra antibioticele sugerate de medicul curant, precum si Urinal Akut. Acest produs poate fi administrat odata cu antibioticele. Nu are efecte secundare sau contra indicatii.

Principalul compus al produsului Urinal Akut este CystiCran, o forma concentrata de extract din merisor. O tableta de Urinal Akut corespunde cu 423 000 mg de fructe de merisor  care are un efect benefic asupra tractului urinar. Pentru realizarea produsului se folosesc soiuri de merisor cultivate in America de Nord, atent selectionate pentru a avea o concentratie ridicata de proantocianidoli (PAC). CystiCran are o formula unica de procesare a substantelor active ce asigura un continut ridicat de 40% proantocianidoli.

 

CE ESTE MERISORUL

Merisorul este unul dintre remediile naturiste care combate aparitia infectiilor si amelioreaza simtomele infectiilor tractului urinar. Numeroase studii privind eficienta merisorului asupra infectiilor tractului urinar au fost realizate de-a lungul anilor mai mult pe femei decat pe copii si barbati. Cercetarile cele mai recente au demonstrat ca merisorul contine anumite substante care impiedica bacteriile. Chiar daca acesta este consumat sub forma de tablete sau de suc si-a dovedit eficienta in asigurarea unui tract urinar sanatos, experimentele realizate anterior demonstrand acest lucru. Unul dintre studiile realizate pe femeile care au prezentat in trecut infectii ale tractului urinar si au consumat aproape 50g de suc de merisor zilnic timp de 6 luni au prezentat un risc cu 20% mai mic de a face iar infectii comparativ cu cele care nu au facut nimic in privinta asta.

           

Extractul din merisor pe care il contine Urinal Akut ajuta la combaterea infectiilor tractului urinar. Efectele acestuia asupra organismului sunt:

 • Mentine sanatatea tractului urinar
 • Sustine buna functionare a aparatului urinar
 • Imbunatateste functia excretorie a rinichilor
 • Poseda proprietati antioxidante, prin care apara organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi

 

Pentru o buna functionare a aparatului urinar, recomand consumarea capsuleleor de Urinal Akut, aliatul tau impotriva infectiilor tractului urinar! Si sistemul urinar este important! Protejeaza-l cu Urinal Akut.

Comments

comments

Leave a Comment