Intim

Urinal Balance – sanatatea tractului tau urinar

CE ESTE TRACTUL URINAR

Tractul urinar reprezinta caile si organele care conduc urina de la nivelul de formare pana la meatul urinar prin care urina este eliminata in exterior. Acesta cuprinde tubii renali, uretrul, pelvisul renal, vezica urinara si uretra.

 

INFECTIILE TRACTULUI URINAR

In special, in sezonul rece foarte multe perosane mai ales femeile se confrunta cu infectiile tractului urnar (ITU) generate de multe ori de Escherichia Coli dar si de alte microorganisme patogene. Persoanele afectate simt dureri la nivel lombar, pelvian, urmate de disconfort la urinare, urinari dese in cantitati mici instalandu-se in final febra si frisoanele.

 

CAUZE:

Infectiile tractului urinar sunt cauzate deseori de bacterii dar si de virusuri, fungi si paraziti. Mai mult de 85% din infectiile tractului urinar sunt afectate de bacteriile din vagin si intestin.

 

SIMTOME:

 • Arsuri sau durere la urinare
 • Sensibilitate in partea de jos a abdomenului
 • Nevoia de urinare frecventa si eliminarea unei cantitati mici de urina
 • Urina urat mirositoare sau tulbure
 • Durere intr-o parte sau in spate sub cutia toracica
 • Greata si varsaturi
 • Frisoane si febra

 

TRATAMENT:

Primul lucru care trebuie facut cand descoperim ca avem infectii ale tractului urinar este vizita la medic. Acesta va face o ecografie abdominala, va examina compozitia urinei prin sedimentul urinar cu masurarea ph-ului si va face o urocultura. Aceste analize vor arata modificari ale ph-ului, vor depista bacteriile si germenii patogeni din urina. Medicul v-a sugera administrarea antibioticelor la care bacteriile sunt sensibile sugerand totodata si completarea cu antiinflamatoare nesteroidiene si un antispastic.

 

CE ESTE URINAL BALANCE

Urinal Balance

Urinal Balance este un supliment alimentar administrat dupa consumarea antibioticelor si este un ajutor eficient impotriva infectiilor tractului urinar. Acesta este un produs inovator pentru sanatatea femeilor din extract de merisor. Contine PACran un ingredient activ din pudra de merisor care ii da suplimentului alimentar proprietatea de antioxidant.

 

CE ESTE MERISORUL SI CE BENEFII ARE ASUPRA ORGANISMULUI UMAN

 Merisorul sau „afinul rosu” este un arbust stufos care creste la inaltimi mari in luminisuri si pajisti. Acesta este un bun „luptator” impotriva infectiilor si a bolilor cronice care isi pot face aparitia la nivelul organismului uman.

Infectiile tractului urinar sunt mult mai frecvente la femei decat la barbati, dar avem medicamente care le pot combate. Cele mai eficiente medicamente sunt cele care au in compozitia lor extract de merisor, acesta ajutand la un tract urinar sanatos, rapid si eficient. Femeile care consuma medicamente din extract de merisor cum ar fi Urinal Balance au prezentat o scadere semnificativa de infectii la nivelul tractului urinar decat cele care nu au luat masuri in acest sens.

           

Proprietatile capsulelor de Urinal Balance impiedica bacteriile sa se extinda si ajuta ulterior sa fie eliminate din sistem prin procesul de urinare. Totodata poate ajuta femeile care se afla la menopauza care pot dezvolta mult mai frecvent infectii ale tractului urinar sau femeile gravide care pe langa infectiile care pot aparea la nivelul organismului pot avea si o nastere prematura.

 

CUM PREVENIM INFECTIILE TRACTULUI URINAR

 • Consum ridicat de lichide in special apa plata
 • Mentinerea igienei intime exemplare
 • Stergerea dinspre anterior spre posterior dupa evacuarea vezicii urinare evitand astfel ca regiunea uretrala sa fie contaminata cu bacterii din regiunea anala
 • Golirea vezicii urinare imediat dupa contactul sexual
 • Evitarea produselor de igiena iritante sau deodorante
 • Administrarea capsulelor din extract de merisor pentru a combate infectiile daca deja sau instalat (Urinal Balance)

 

Pentru un tract urinar sanatos consuma Urinal Balance cu dubla protectie dupa administrarea antibioticelor. Tractul urinar trebuie sa fie unul sanatos ca organismul sa nu fie contaminat cu bacterii. Urinal Balance iti asigura sanatatea mult dorita! Consuma cu incredere acest produs pentru o viata sanatoasa si fara griji!

Comments

comments

Leave a Comment