Sanatate

L-Carnitina, SOS SILUETA. Imbunatatirea cresterii musculare

            L-Carnitina, pe vremuri cunoscută sub numele de vitamina BT, este un supliment nutritiv, ce are un rol important în menţinerea energiei corpului. Produsul este destinat în special sportivilor, după cum s-a dovedit, acesta reuşind să amâne apariţia stării de oboseală şi să sporească procesul de revenire. Totodată, L-Carnitina este recoamndată şi acelor persoane ce doresc să elimine surplusul de grăsime ce oferă un aspect neplăcut corpului, dar şi pentru menţinerea unui tonus muscular optim.

            Acest produs este obtinut pe baza unui ingredient, Carnipure, ce este recunoscut la nivel mondial, datorita calitatii sale ce aduce rezultate inpresionante privind rapiditatea, cat si eficienta sporita fata de alte forme de Carnitina.

 

Eficienta sau ineficienta produsului L-Carnitina

            L-Carnitina este eficienta in ceea ce priveste cresterea masei musculare, motiv pentru care sportivii se incadreaza mult mai bine in categoria consumatorilor.

           Un rol important in tot acest proces este jucat de catre efortul fizic depus, ce trebuie sa fie nelipsit din tratamentul care implica L-Carnitina. Astfel, consumul acestui produs in timpul dietelor de slabire poate oferi rezultatele asteptate atata timp cat, in paralel, sunt practicate diferite activitati care sa puna corpul in miscare, efort fizic precum alergare, mersul pe bicicleta, dar si aerobic.

 

Excesul de L-Carnitina

             Atunci cand incepem un tratament, fie ca este vorba de un supliment alimentar sau nu, este necesara o analiza  detaliata, atat a aspectelor pozitive, cat si a celor negative ce pot aduce  efecte benefice, dar si efecte negative organismului nostru. Prin urmare, Consumul excesiv de L-Carnitina poate determina aparitia unor efecte adverse usoare, cum ar fi greata, crampele abdominale, dar si diareea. De aceea este recomandat sa se tina cont de prescriptiile oferite si sa nu se depaseasca doza zilnica de administrare, cate o capsula de 3 ori pe zi cu 20-30 de minute inainte de mesa.

            Pentru a evita aparitia unor complicatii neplacute, consumul de L-Carnitina este recomandat sub indrumarea si supravegherea unui medic, ce este capabil sa ofere o parere specializata. Dupa cum am putut observa, nu au fost intalnite cazuri de toxicitate pana in momentul de fata in ceea ce priveste consumul de L-Carnitina.

 

Mai multe aspecte despre L-Carnitina 

             Se pare ca produsul L-Carnitina intereactioneaza cu alte medicamente, insa acest lucru se intampla rar, dupa cum observam din parerile consumatorilor.

            Acesta reprezinta un element benefic in ceea ce priveste grasimea, pe care o elimina, reducand masa corporala. De remarcat este, insa, faptul ca acest aspect nu  reprezinta un pericol in ceea ce priveste masa musculara. Proportiile acesteia raman intacte.

            L-Carnitina este benefica si in ceea ce priveste functiile energetice la nivelul cordului, cat si al creierului. Totodata, aceasta poate determina, in paralel cu efortul fizic, obtinerea unui aspect al corpului mult mai sanatos, prin eliminarea treptata a grasimilor.

 

Comments

comments

Leave a Comment