Sanatate

Miere De Manuka Activa 15+ -Manuka Doctor

            In ziua de astazi orice domeniu avanseaza sub ochii nostrii. Apicultura nu face exceptie, astfel incat aceasta ofera unul dintre cele mai eficiente remedii naturale in tratarea diferitelor afectiuni si anume, Mierea de Manuka.

            Mierea de Manuka Active 15+ este un produs ce trateaza consumatorul, intarind sistemul imunitar. Aceasta este originara din ariile curate si izolate din partea de Sud a Noii Zeelande. Acest produs mi-a starnit curiozitatea, drept urmare am incercat sa ma informez pe cat posibil despre avantajele si dezavantajele acestui remediu natural. Motiv pentru care voi aduce in lumina in acest articol cateva aspecte cu privire la Mierea de Manuka Activ 15+.

Provenienta  Mierii de Manuka

            Mierea de Manuka Active 15+, dupa cum am mentionat anterior, este un produs apicol, care este extras din arborele de Manuka, cu denumirea stiintifica Leptospermum Scoparium. Acest arbust este lipsit de orice urma de poluare, fiind regasit in insulele sebatice ale Noii Zeelande. In aceasta zona, apicultorii sunt deschisi catre noi orizonturi. Ei reusesc, datorita vointei de fier, sa isi faca timp sa inteleaga  natura pentru a obtine produsele cu asteptari uriase. Acestia pun suflet in ceea ce fac, oferind o atentie sporita albinelor, ce sunt hranite cu zahar, rezultatele fiind pe masura.

 

Avantajele alegerii Mierii de Manuka

            Unul dintre aspectele care ma motiveaza in alegerea acestui produs este faptul ca Mierea de Manuka nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic. Din aceasta privinta remediul este  supus unor teste riguroase, tocmai pentru a evita cu orice pret aparitia unor elemente nedorite, deoarece Mierea de Manuka se doreste a fi un produs in totalitate natural. Atfel, produsul este nepasteurizat, fin si cremos. Fiind un produs pe baza naturala, stupii sunt realizati dintr-un material ce nu dauneaza mediului inconjurator, mierea fiind astfel una pura si autentica.

            Mierea de Manuka este recomandata si datorita calitatii antibacteriene, dar si pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv.

            In industrie, Mierea de Manuka este considerata produsul cu cei mai ridicati indici de polen. Atfel,  pentru a fi ferm convinsi ca remediul nu a fost procesat in nici un fel, este necesara o examinare mai atenta a ambalajului pentru a descoperi daca este inscriptionat sau nu indicele “RAW”, prezenta sa asigurand o eficienta sporita a produsului.

            Mierea de Manuka este de un portocaliu opac , avand un gust usor caramelizat.

 

Efectele benefice ale Mierii de Manuka asupra  organismului

            Mierea de Manuka are influenta atat asupra afectiunilor interne si externe, cat si aspura celor cosmetice. Atfel, aceasta intervine in cazul febrei, arsurilor de stomac, durerilor de gat, gingivitei, racelii,  dar si a plagilor chirurgicale, arsurilor de gradul 1 si 2, leziunilor, eczemelor, muscaturilor de insecte, herpesului si nu numai. Totodata ajuta in tratarea acneei, a ridurilor si a parului uscat.

 

Administrarea Mierii de Manuka

            Mierea de Manuka se administreaza prin ingerarea unei lingurite de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Contraindicatie:  

            Mierea de Manuka nu este indicata copiilor sub 18 luni, motiv pentru care femeile insarcinate sau cele care alapteaza sunt sfatuite sa ceara parerea si aprobarea medicului inainte de a consuma produsul.

 

            Fiind un produs ce prezinta mai multe categorii, consumatorii trebuie sa fie foarte atenti in alegerea acelui tip de miere potrivit organismului si afectiunilor pe care doreste sa le comabata. Dupa cum am observant, pe pagina producatorilor este pus la dispozitie un numar la care se poate gasi un ajutor in alegerea produsului corect.

 

Comments

comments

Leave a Comment