Suplimente Alimentare

Imbunatateste-ti starea generala cu Citonat

Definirea mecanismelor de aparare fata de agentii patogeni se realizeaza prin cuvintele „Sistem imunitar”. Rolul sau de aparare este unul extrem de important pentru mentinerea sanatatii organismului care ia contact cu mediul inconjurator. In articolul ce urmeaza va voi vorbi despre o solutie prin care iti poti apara sistemul imunitar. Acesta este Citonat, un bun aparator impotriva infectiilor si impuritatilor care pot afecta sistemul imunitar. Voi vorbi despre ce este Citonat, de ce ingrediente dispune si beneficiile pe care le are asupra organismului.

 

SA FACEM CUNOSTINTA CU CITONAT

citonatCitonat este un produs natural care contribuie la diviziunea celulara si la pastrarea functionarii normale a sistemului imunitar prin reducerea radicalilor liberi din organism. Citonat poate fi sprijinul sistemului tau imunitar imbunatatind totodata starea generala si rezistenta organismului.

 

INGREDIENTE

Avand in vedere ca diverse persoane pot prezenta alergii la anumite plante sau ingrediente mi-am permis sa prezint ingredientele din care este alcatuit Citonat.

 

 • CORDYCEPS (Cordyceps sinensis) – 200mg – extract 20% in polizaharide

Acesta este o ciuperca care creste in Nepal, China si Tibet. Din compozitia ei fac parte: egosterol, cordycepin, nucleoside, steroli si polizaharide care au o actiune puternic antitumorala si imunostimulenta care inhiba cresterea tumorilor.

 • GANODERMA (Ganoderma lucidum) – 200mg – extract 21% in polizaharide

Aceasta ciuperca este folosita in medicina chineza de peste 4000 de ani in tratarea cancerului, deficitelor imunitare, afectiunilor hepatice, circulatorii si pentru marirea longevitatii.

 • AGARICUS (Agaricus blazei) – 100mg – extract 23% in polizaharide

Substantele bioactive din compozitia ciupercii stimuleaza secretia de interferon, a factorului de necroza tumorala, antimutagena si antioxidanta.

 • ASHWAGANDHA (Withania somnifera) – 100mg

Are proprietati diuretice, reintineritoare si afrodisiace.

 • ASTRAGALUS (Astragalus membranaceus) – 100mg – extract hidroalcoolic 10:1

Astragalus este o planta medicinala folosita pentru regenerarea organismului si stimularea sistemului imunitar. Totodata inhiba cresterea tumorilor si diminueaza efectele secundare a cobaltoterapiei si chimioterapiei.

 • OLDENLANDIA (Oldenlandia diffusa) – 100mg – extract hidroalcoolic 5:1

Este o planta originara din China care ajuta in tratarea cancerului, hepatitelor si a muscaturilor de sarpe.

 • ROSTOPASCA (Chelidonium majus) – 100mg – extract hidroalcoolic 5:1

Complexul de alcaloizi din compozitia plantei prezinta efecte antispastice, analgezice si hepatoprotectoare care ajuta la tratarea tumorilor cu diverse localizari.

 • GOJI (Lycium barbarum) – 50mg – extract 42% in polizaharide

Este originara din Asia des folosita in tratarea diferitelor boli.

 • LEMNUL-DOMNULUI (Artemisia abrotanum) – 50mg

Planta contine uleiuri volatile, flavone, alcaloizi, cumarine si substante amare care au o actiune tonic amara, analgezica, coleretica, antiseptica, depurativa si diuretica asupra organismului.

 

SA VEDEM CE EFECTE POATE AVEA CITONAT ASUPRA ORGANISMULUI

Citonat este 100% alcatuit din plante naturale care au un efect benefic asupra organismului. Pot spune ca datorita extractului de plante din compozitia lui, Citonat este un bun tratament nu doar pentru o afectiune ci pentru numeroase afectiuni pe care le poate avea organismul.

Citonat contribuie la:

 • Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
 • Buna functionare a hematopoezei
 • Protejarea organismului împotriva efectelor radiaţiilor
 • Funcţionarea normală a sistemului imunitar
 • Funcţionarea normală a procesului de diviziune celulară
 • Imbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului

 

CONTRAINDICATII

Chiar daca Citonat este un produs 100% natural, acesta trebuie evitat de femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu boli autoimune si cele care au alergie la orice ingredient din compozitia acestuia.

 

Citonat poate fi produsul care iti salveaza viata! Acesta te poate ajuta atat in cazul afectiunilor usoare cat si in cazul afectiunilor grave. Foloseste Citonat cu incredere si starea ta generala poate sa se imbunatateasca.

Comments

comments

Leave a Comment