Suplimente Alimentare

RESVERATROL FORTE – LEACUL TINERETII TALE

        Tineretea este cea mai frumoasa perioada din viata noastra, dar din nefericire, cum vine asa si trece, la fel de repede. Procesul de imbatranire este unul normal dar nu de multe ori ne si place acest lucru. Tineretea se aseamana cu o floare, se ofileste tot mai repede si tindem sa vrem ca aceasta sa ramana intacta multa vreme.

        Vrei sa ramai tanar mai mult timp si sa lasi procesul de imbatranire pe mai tarziu? Oamenii de stiinta au descoperit ca prcesul de imbatranire a fiecarei forme de viata inclusiv a oamenilor se realizeaza conform unui ceas genetic, la o anumita perioada, intr-un interval de timp stabilit. Imbatranirea fiinitei umane se realizeaza pe baza anumitor gene, destul de repede.

INTOARCETI CEASUL CU RESVERATROL FORTE

        Resveratrolul este o adevarata fantana a tineretii, una eficienta care are un efect direct asupra procesului de imbatranire. Acesta poate duce la o prelungire semnificativa a vietii deoarece activeaza genele de longevitate. Descoperirea resveratrolului a reperezentat o revolutie in domeniul medicinii.

        Acest produs se incadreaza in categoria compusilor numiti polifenoli. Acestia actioneaza ca antioxidanti protejand corpul impotriva daunelor care il poate expune la un risc mai mare pentru afectiuni precum cancerul sau bolile de inima. Se regaseste in pielita strugurilor dar si in arahide sau fructe de padure. Are un puternic efect antiinflamator si antialergic prin efectul sau antioxidant.

 

BENEFICIILE RESVERATROLULUI SI PROCESUL DE INTINERIRE

        Numeroasele afectiuni de care sufera o persoana sunt cauzate de radicalii liberi prin actiunea lor inflamatoare si prin afectarea sistemului imunitar. Tot radicalii liberi contribuie la procesul de imbatranire, dar resveratrolul ii elimina din organism.

        Resveratrolul a castigat multa atentie pentru efectul sau anti-imbatranire dar totusi trebuie sa tinem cont ca desii expertii sustin ca acest produs are potential nu exista sufiicente date de a confirma eficentizarea sa.

        Totusi sutele de cercetari confirma beneficiile numeroase ale acestui produs.

Probleme cardiace: Resveratrolul reduce inflamatia si colesterolul “rau” facand mai dificila formarea de cheaguri care ar putea duce la un atac de cord.

resverat

Cancer: Limiteaza raspandirea celulelor canceroase si le elimina

Alzheimer: Lupta impotriva acumularii placii care poate duce la Alzheimer si protejeaza celulele nervoase de deteriorari.

Obezitatea si imbatranirea: Resveratorul activeaza gena SIRT1, gena care protejeaza organismul impotriva obezitatii si a imbatranirii.

Stresul: Protejeaza celulele nervoase impotriva efectelor devastatoare ale stresului marind durata de viata a acestora.

 

EFECTE SECUNDARE

        Cercetatorii nu au gasit in urma investigatiilor nici un efect secundar produs de resveratrol dar orice produs ar putea dauna sanatatii, consumat in cantitati mari sau in functie de organismul persoanei in cauza.

        Sa dam timpul inapoi cu Resveratrol Forte! Sa nu lasam urmele de imbatranire sa isi faca aparitia la nivelul tenului si al pielii. Ai grija si tu de corpul tau cu produsul care va face minuni, iti va elimina radicalii liberi din organism, va avea grija sa traiesti o viata cat mai lunga si cat mai sanatoasa. Obezitatea, alzheimerul, cancerul si alte boli nu vor face parte din viata ta niciodata cu Resveratrol Forte, produsul care face miracole.

Comments

comments

Leave a Comment