Suplimente Alimentare

Capsulele din spirulina si catina alunga oboseala

Imbunatatirea starii generale a organismului uman se realizeaza destul de greu, fiind importanta pentru un stil de viata cat mai lung si sanatos. Suplimentele alimentare, medicamentele si solutiile ajuta la imbunatatirea sanatatii organismului si a starii de spirit. Stim cu totii ca “daca spiritul este sanatos si organismul este la fel de sanatos”. Mentinerea sanatatii este dificila dar nu si imposibila daca ai la baza o alimentatie sanatoasa fiind incluse si suplimentele alimentare pentru o imbunatatire cat mai eficienta.

 

CUM ITI POTI MENTINE ORGANISMUL SANATOS

Cosumarea capsulelor din spirulina si catina este benefica deoarece acestea ajuta la imbunatatirea starii generale a organismului si totodata il vitaminizeaza avand oportunitatea la un stil de viata sanatos si echilibrat.

 

CE ESTE SPIRULINA

spirulina proprietati

Spirulina face parte din clasa cianobacteriilor sau algelor albastre-verzi care traiesc in apele alcaline. Forma algei de spirala ii da acesteia si numele. Este una dintre plantele cele mai bogate in vitamine, nutrienti si proteine. Cu toate ca unii detesta gustul ingrozitor, aceasta are in proportie de 60-70% proteine pure. Importanta unei alimentatii bogate in vitamine si proteine si mentinerea greutatii optime sunt unele dintre cele mai intalnite sfaturi oferite de medicii specialisti. Ani la rand, spirulina a fost folosita atat pentru proprietatile sale medicinale cat si pentru cele nutritive. Este o sursa de vitalitate si energie zilnica, iar persoanele care consuma spirulina simt o stare de bine considerabila. Aceasta planta ofera protectie impotriva numeroaselor tipuri de cancer si a altor boli.

 

CE ESTE CATINA

Catina alba

Catina este un arbust spinos care creste pana la 5-6 metrii inaltime. Principala parte a acesteia, care este folosita in fitoterapie sunt fructele. Fructele de catina sunt bogate in vitamina C,E,K,F, complexul B (B2, B6, B9, colina), iar complexul de uleiuri(serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, fitosteroli) ajuta la tratarea numeroaselor afectiuni ale pielii. Catina are un efect antioxidant, citoprotector, vitamizant, emolient, depurativ, antiinflamator si cicatrizant. Aceste fructe se pot consuma si gata culese, in varianta naturala dar gustul este aproape insuportabil, astfel se recomanda consumarea fructelor impreuna cu mierea naturala.

 

UN STIL DE VIATA SANATOS CU COMPRIMATELE DIN SPIRUINA SI CATINA

spirulina si catina

Compozitia eficienta si naturala care poate duce la un stil de viata sanatos si echilibrat este cea de spirulina cu catina deorece acestea au beneficii miraculoase in domeniul medicinii. Poate reface organismul dupa boala totodata incetinind si procesul de imbatranire. Sunt recomandate si curele de slabire cu ajutorul capsulelor din spirulina si catina deoarece compozitia acestora mentine greutatea comporala in limitele normale. Procesul de remineralizare si vitaminizare al organismului poate fi mult mai simplu cu ajutorul acestor capsule. Comprimatele de spirulina cu catina pot imbunatati sanatatea organismului prin combinatia armonioasa dintre calitatile bioenergetice si nutritive ale spirulinei cu cele vinamizatoare si remineralizante ale extractului de catina ajutand in prevenirea bolilor si a altor afectiuni.

Se recomanda consumarea capsulelor din spirulina si catina pentru o buna functionare a organismului, pentru o viata cat mai indelungata si cat mai sanatoasa si pentru prevenirea cancerului si a altor boli destul de grave. Pentru un organism sanatos foloseste acest produs cu incredere.

Comments

comments

Leave a Comment