Suplimente Alimentare

Stress Tame – aliatul tau impotriva stresului

Majoritatea indivizilor in societatea de astazi se confrunta cu ceea ce numim noi stres. Acesta apare la orice varsta facand inevitabil parte din viata noastra. Stresul se defineste ca o stare de incordare, tensiune si disconfort fiind determinat de agenti afectogeni cu semnificatie negativa, de deprimare sau frustrare. Acesta produce schimbari fizice in organismul uman, facandu-si aparitia odata cu el si bolile de inima, respiratia accelerata si transpiratiile abundente.

Corpul uman este conceput pentru a experimenta stresul si a reactiona la acesta. Guvernul de Sanatate si Securitate a demonstrat ca aproximativ 9,9 milioane de zile lucratoare sunt pierdute in fiecare an datorita stresului, depresiei sau anxietatii.

 

SIMTOMELE STRESULUI

Stresul va poate afecta viata emotional, mental si fizic precum si comportamentul. 

 

Cum va puteti simti emotional coplesit?

 • Scade stima de sine
 • Va simtiti iritat si “rasturnat”
 • In stare de anxietate si teama

 

Cum va puteti simti mental?

 • Ingrijorare constanta
 • Dificultate la concentrare
 • Dificultate in luarea deciziilor
 • Ganduri nelinistite

 

Cum va puteti simti fizic?

 • Tensiune si durere musculara
 • Ameteala
 • Dureri de cap
 • Tulburari de somn
 • Senzatie de oboseala
 • Lipsa poftei de mancare sau mancatul prea mult

 

Comportamentul in timpul stresului

 • Consumarea alcoolului sau fumatul in exces
 • Evitarea persoanelor

 

CUM PUTEM SCAPA DE STRES?

Stresul poate juca un rol principal in probleme precum dureri de cap, hipertensiune arteriala, diabet, probleme cardiace, afectiuni ale pielii, astm si artrita. Acesta poate fi redus cu exercitii, cunoasterea propriei persoanei la reactiile in timpul stresului dar si cu un nou produs care iti poate ajuta organismul in situatii extreme.

 

CE ESTE STRESS TAME?

stress tameStress Tame este o formula realizata si distribuita de compania americana Jarrow Formulas. Se pretinde ca este eficient in calmarea si modularea raspunsului organsmului la factori de stres relaxandu-l si oferindu-i un somn odihnitor. Compania a fost infiintata in 1977, o companie ce furnizeaza produse farmaceutice pe baza de plante si aminoacizi, enzime si produse nutritioniste care isi desfasoara activitatea si in ziua de astazi in intreaga lume. Stress Tame contine neurotransmitatorul inhibitor numit GABA, care se gaseste in mod natural in creierul uman si ajuta la procesul de relaxare. In plus formula produsului contine ierburi care au efecte calmante si relaxante (floarea pasiunii, scutellaria baicalensis, hamei, mac caifornian).

 

INGREDIENTELE PRODUSULUI STRESS TAME

Stress Tame dispune de un complex de ierburi si aminoacizi, astfel putem spune ca produsul este unul naturist.

 

Floarea pasiunii 300mg

Floarea pasiuniiFloarea pasiunii este unul dintre ingredientele naturale din compozitia produsului Stress Tame. Aceasta cunoscuta si sub numele de Passiflora este recunoscuta de catre medicii specialisti ca fiind o metoda in remedierea problemelor cauzate de stres. Floarea pasiunii este un sedativ natural in cazul starilor de insomnie si agitatie nervoasa.

 

Scutellaria baicalensis 200 mg

Scutellaria baicalensisEste o planta originara din America de Nord a carei radacina contine amidon si flavonoide cu un efect pozitiv asupra oboselii cronice, stres, stari de nevrozitate si insomnii.

 

Hamei 140 mg

Hamei  Conurile de hamei sunt un leac eficient pentru insomnii si stari de agitatie. Acestea au fost folosite inca din antichitate ca si calmant natural pentru depresie si alte tulburari psihice.

 

Mac californian 140 mg

Mac californianMacul californian este o sursa bogata de vitamine si minerale fiind un bun calmant atat pentru adulti cat si pentru copii reducand anxietatea, tensiunea si stresul oferind totodata un somn sanatos si odihnitor.

 

L-Teanina 100 mg

Este un acid aminat care se regaseste si in ceaiul verde fiind un bun calmant.

 

 Zyzyphus spinosa 100 mg 

stress tameAre un efect sedativ, analgezic, relaxant asupra organismului, fiind recomandat totodata in cazul starilor de agitatie, insomnie si afectiuni cardiovasculare.

 

GABA (Acid gama-aminobutiric) 50 mg

Este un neurotransmitator cu efect inhibitor care ajuta la procesul de relaxare. Acesta combate stresul eliminand totodata efectele negative.

 

Chiar daca producatorul nu poate demonstra eficienta produsului prin teste concludente sau dovezi clinice, Stress Tame a primit recenzii bune din partea tuturor consumatorilor.

 

EFECTELE PRODUSULUI STRESS TAME

Stress Tame este un produs care ajuta in combaterea stresului si ofera o stare de liniste si un somn odihnitor. Pe langa aceste efecte, Stress Tame prezinta si urmatoarele beneficii:

 • Reduce manifestarile sevrajului
 • Ajuta la relaxarea neuro-musculara
 • Creste nivelul serotoninei si dopaminei
 • Reduce iritabilitatea, migrenele, incertitudinile si palpitatiile cardiace

 

MOD DE ADMINISTRARE

Stress Tame se consuma cu 30 de minute inainte de mancare cate 2 capsule.

Nu se administreaza impreuna cu alcoolul sau antidepresivele, iar dupa consumarea produsului nu se conduc automobile sau utilaje grele.

Nu prezinta efecte adverse si nici dezavantaje in urma consumarii.

 

CONCLUZIE

Pot spune ca Stress Tame este o formula eficienta pentru persoanele care sufera de stres, tulburari de somn sau stari de neliniste. Acesta actioneaza ajutand corpul sa se relaxeze reducand stresul si efectele daunatoare ale acestuia obtinand un somn odihnitor. Chiar daca producatorul nu indica nici un efect secundar pentru aceasta formula, ii sfatuieste pe consumatori sa utilizeze Stress Tame in doze recomandate sau in conformitate cu recomandarile unui medic de specialitate. Pentru o viata fara stres recomand utilizarea produsului Stress Tame.

Comments

comments

Leave a Comment